Turnamic® – Take the right turn!

LÄTT

Det som gör det nya TURNAMIC® konceptet så övertygande är att den är så enkel att använda. Bindningarna glider lätt på plattan utan att behöva använda något verktyg. När det är skiddags kan Turn Lock mekanismen skötas även med handske på, vilket gör det lättare än tidigare att komma i och ur bindningen.

Inställningsbar

För samtliga modeller gäller verktygsfri justering. Den är mycket enkel att använda. Teknik, temperatur och snökomposition har alla inverkan på skidprestandan. För alla TURNAMIC®-modeller möjliggör denna helt verktygsfria justering skidåkaren att bättre och enklare matcha sina individuella behov. Förskjutning av bindningen framåt ger bättre fäste. Drar du den bakåt kommer det att tydligt förbättra glidet. Från nybörjare till Världscupsåkare – Fördel för alla.

DYNAMISK

Tack vare den optimerade kombinationen av sko-bindning-platta-skidkomponenter, ger TURNAMIC® dig en mer dynamisk skidåkning än någonsin tidigare. FLOWFLEX®-tekniken gör att skidorna kan böjas helt fritt. Detta medan optimal kraftöverföring är det avgörande argumentet för raceåkaren. Den mer ”easy-going” skidåkaren uppskattar perfekt kontroll. Detta är var Fischers absoluta topp produktutveckling blir tillgänglig för alla skidåkare att uppleva.

 

 

Lämna ett svar