Om Sportmarket

Detta är Sportmarket

 

Sportmarkets affärsidé är att via återförsäljare marknadsföra och distribuera internationellt och/eller nationellt starka varumärken inom affärsområdena Hardgoods, Footwear, Function och Lifestyle.

Vi är specialister på sport- och fritidsprodukter där individen står i centrum. Oavsett om det gäller längdåkning eller skate- och streetwear finns det alltid en gemensam nämnare – det är människan som är medelpunkten. Det gäller inte bara Sportmarkets produktområden utan också förhållandet till kunderna. Vi vill att du ska uppleva service, enkelhet och goda affärer i samarbete med oss.

Sportmarket är dynamiskt och förändras med omvärlden. Vi är ständigt i rörelse och riktningen avgörs av strömningarna inom material, teknik och mode. Livsstilstrender och behov kan skifta snabbt och då följer Sportmarket med.

Vi är Sveriges största fristående sportgrossistföretag och det tänker vi fortsätta vara. Med ökad betoning på specialisering, tydlighet och fokus laddar vi för fullt för att skapa ytterligare förbättringar för dig som kund. Du kan vara säker på att framtiden kommer att innebära ännu bättre service och ett ännu större urval av kraftfulla varumärken.

Kommentarer inaktiverade.