KOMBI

Kombi_BigImage_FW1415
KOMBI har ett helt fantastiskt sortiment av handskar, mössor, underställ, egentligen allt du kan tänka dig behöva för att hålla dig varm och torr oavsett syfte eller väder. Vi hittar varma dunvantar till funktionella vattenavstötande handskar och en det bästa bästa barn sortimentet som finns att tillgå i vår mening.

Det familjeägda företaget grundades 1911 och varumärket KOMBI etablerades 1961. Idag drivs företaget fortfarande inom familjen där den fjärde generationen har tagit över och har sin bas i Montreal, Kanada. KOMBI’s arv har förvaltats väl tack vare innovation och fantasi.

Företagets filosofi är att på ett kreativt sätt kombinera mode och textilteknologi vilket avspeglas i produkterna som är designade att hålla händerna varma och torra. KOMBI designar allt man gör, vare sig det är balaklavor eller handskar med mönster och färger som passar dagens aktiva livsstil för professionella idrottare som småbarn. I nära samarbete med välkända skidåkare visar KOMBI vägen för mode, utveckling och stil. Vi på Spormarket har jobbat med KOMBI sedan 1989 och det har aldrig varit roligare än just precis nu.

[fts_pinterest pinterest_name=kombicanada type=boards_list]   [fts_instagram instagram_id=627259831 type=user]   [fts_facebook id=Kombicanada posts_displayed=page_only type=page]

Kombi-Logo-BrightRed-CMYK     Facebook_logo1     Instagram_Logo_1     Pinterest_logga     YouTube-logo-300x300

Kommentarer inaktiverade.